Διακοπές, Θαλάσσια σπορ, Αγρόκτημα, Θάλασσα
, ,  ,   ,  ,   , , ,

Δραστηριότητες

Αγρόκτημα, Θαλάσσια σπορ, Συγκότημα βιλλών Ο πελάτης μπορεί να προσεγγίσει τις βίλλες ατμοπλοϊκώς από τον Πειραιά στα λιμάνια της Σούδας (Χανιά)ή του Ηρακλείου που απέχουν περίπου 75χιλιομετρα από τις βίλλες καθώς επίσης και αεροπορικώς από τα αεροδρόμια των Χανίων και του Ηρακλείου που απέχουν και αυτά 75χιλιομετρα από τις βίλλες.

Με βάση τις βίλλες μπορείτε να επισκεφτείτε την πόλη του Ρεθύμνου και να περπατήσετε στα δρομάκια της παλιάς πόλης με τα μεζεδοπωλεία και τα καφέ καθώς επίσης και το γραφικό λιμανάκι και την Φορτέτσα.

Την περίοδο μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου, κάθε χρόνο, πραγματοποιείται στην πόλη το γνωστό Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι. Στις εκδηλώσεις, που διαρκούν περίπου μια εβδομάδα, με κορύφωση την παρέλαση, επικρατεί κέφι, γλέντι και χορός. Κατά την περίοδο του χειμώνα υπάρχουν αρκετές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με θέατρο και μουσική.

Ακόμη μπορείτε να επισκεφτείτε τα μοναστήρια του Αρκαδίου και του Πρέβελη, τα φαράγγια του Κουρταλιώτη, της Παστού και του Κοτσιφού καθώς επίσης και το φράγμα των Ποταμών.

Βεβαία μπορείτε να πραγματοποιήσετε και πιο μακρινές εκδρομές προς τα δυτικά στα Χανιά, στα Φαλάσαρνα, στο Ελαφονήσι, στην Παλιόχωρα καθώς επίσης και το γνωστό φαράγγι της Σαμαριάς. Προς τα ανατολικά στο Ηράκλειο, στην Κνωσό, στον Άγιο Νικόλαο μέχρι την Σητεία και το φοινικόδασος στο Βάι.

Επίσης εκδρομές μπορεί να γίνουν και σε όλα τα νότια παράλια που έχουν έντονη τουριστική ανάπτυξη. Για πεζοπορία προσφέρεται το αναγνωρισμένο Ευρωπαϊκό μονοπάτι και πάρα πολλά άλλα μονοπάτια και γραφικά χωριά στην ενδοχώρα τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε.

θέα, παραλία, βουνό, οικογενειακές διακοπές